When I see your face there's not a thing that I would change

Bara för att vi var så sjukt söta i februari!
Skulle bara säga att jag sover hos Ida inatt, hejdå!

Det finaste med livet är att du är där

Vet du att du är bra bruden?
Vi hade orienteringsprov idag och jag körde med Ida. Det gick jättebra i början, sen vet jag inte vad som hände men vi klarade det i alla fall! Sen har det inte hänt så mycket, sitter och kollar på Idol just nu och kollar runt på lite bloggar. Funderar på om jag ska fortsätta lite med designen men vi får se :)

In my own little heaven it's you and me

Snart blir det idol med den här saken! HA DET BRA :D

Tankarna snurrar i huvudet om dig

Du är obeskrivligt bra tjejen.
Förlåt att jag inte har bloggat något idag men jag har verkligen inte hunnit. Jag hinner inte nu heller men jag skulle bara visa att jag lever! Så hejhej :)
Inläggen och så kommer kanske se lite konstiga ut nu ett tag men jag håller på att fixa en ny design så det är därför!

It's like an angel came by and took me to heaven

Bild från kolmården.
Träffade Ida vid halv åtta och gick ner till Ica, sen gick vi hem hit och kollade på vampire diaries, och ja Ida det är faktiskt bra! Hon gick hem efter det och jag kollade på tv med mamma och pappa och gosade lite med kaninen. Nu sitter jag här vid datan och pluggar engelska, går sådär, så dum som jag är glömde jag skicka det jag skrev i skolan så jag måste skriva om allt för att kunna fortsätta, men jag måste bli klar nu!

So put your hearts in the air

Farlig tjej asså!
Snart åker jag och mamma ut till Fresa, det blir en liten tur i skogen eftersom att hon har stått i en vecka och måste komma igång igen. Ni får en video från gårdagen när jag hinner, men vi har visning på huset idag så jag vet inte om jag hinner idag. Nu ska vi åka!

So sick of love songs, so tierd of tears

When you were a child, you didn't have to care about I thing, you only knew that you were you.
Har haft en grym kväll med Emilia, massa prat, skratt och så har vi kollat på film. Imorgon blir det stallet från åtta till fyra-fem vet inte riktigt när det slutar men det är show på stjärnholm klockan tre som jag ska vara med på. Efter det så ska vi fira mig så jag kommer inte hinna blogga imorgon tror jag, men vi hörs när vi hörs helt enkelt!

I just can't live with this shit

Haha söta tjejer
Snart kommer Emilia hit men bussarna åker typ fel eller vad det va. Så jag ska snart gå ner och möta henne på ica sen ska vi köpa lite gott, vet att jag inte ska äta sånt men jag måste, hehe. Nu kom den tydligen så jag ska fixa mig lite och sen gå och möta henne, vi hörs sen! :)

Love is in the air

Åh nu blev jag sugen på ett stort glas med kall cola! Bilden är från Göteborg i sommras.
Nu ska jag gå och lägga mig, mår inte så bra så ska se om jag mår bättre av lite sömn. Imorgon ska jag äntligen träffa Emilia, jag saknar henne jättemycket! Nej nu ska jag tvätta mig, prata med syster och mamma och sen sova, puss och godnatt!

You're in my mind, all the time

Film från igår!
Tjenare! Idag blev jag äntligen klar med tekniken så nu slipper jag den. Jag ska snart städa eftersom att det är visning här i helgen och sen ska jag nog ut och springa en liten stund. Bloggar mera ikväll för nu har jag inget att skriva!

Where are you now, when I need you the most?

Smakprov från dagens ridpass, jag är faktiskt nöjd! Det kunde gått bättre men ja jag är nöjd :)
Film kommer, jag håller på att fixa en!

I hear the angels talking Now I’m a dead man walking

Sweet
Stannade ett tag i skolan och sen åkte jag hem till Ida med henne och Amanda. Ska gå hem snart och byta om sen ska jag och Elin åka till stallet för att jag ska rida. Ha det bra hejdå!

Smile for me and I promes, I'll smile back

Söta tjejer i skogen en tisdagskväll.
Vid sju kom Ida hit för vi skulle ut och springa, vi sprang i 35 minuter, eller vi gick också men vi sprang ganska mycket i alla fall. Jag ska försöka komma ut och springa/gå varje dag utom när jag rider för jag måste få bättre kondition och sen vill jag komma iform ;)
Jag vill inte gå ner i vikt, jag vill bara byta ut lite mot muskler istället så att jag blir starkare och så, haha vilka planer jag har. Nej men jag vill verkligen komma i bra form igen för allt var mycket lättare då. Just nu sitter jag här och äter mackor och dricker oboy, oboy är nog det godaste som finns ♥
Nu ska jag borsta håret och sen försöka få igång tv:n, som helt plötsligt dog, så att jag kan kolla på tv och sen sova, vi hörs!
MIN SPOTIFYTID ÄR SLUT OCH MITT PREMIUM TOG SLUT I SÖNDAGS, VAD SKA JAG GÖRA!?!?

Bᵉˡᶤᵉᵇ Iᶰ Eᵛᵉʳʸᵗʰᶤᶰᵍ Bᵉᶜᵃᵘˢᵉ Eᵛᵉʳʸᵗʰᶤᶰᵍ'ˢ Rᵉᵃᶜʰᵃᵇˡᵉ ♥

Lite bilder från dagen
Skolan var helt okej idag, jag fick ganska mycket gjort men på tyska redovisningen gick det inte alls bra så jag måste göra om lite saker. Jag stannade i en timme och jobbade med tekniken med Ida och sen träffade vi Annelie på stan för hon skulle klippa sig och ta hål i öronen. Sen höll jag på att missa bussen men Ida som skjutsade mig fick köra fort till busshållsplatsen och vi hann precis! :) TACK!
Nu ska jag gå och äta!

Ingen insperation för livet

Hellre skadas av sanningen än leva med lögnen
Jag har pluggat tyska nu i två timmar och jag fattar fortfarande ingenting! Jo lite fattar jag men jag får inte in allt i huvudet och jag ska redovisa det imorgon, hoppas jag blir godkänd för då slipper jag det här steget, äntligen. Hinner inte plugga med något mer, eller min hjärna är full med tyska just nu och då kan jag inte koncentrera mig på något annat.
Nu ska jag läsa lite ur First step 2 forever för det var jättelängesen, vi hörs imorgon!

My heart beats for love

“I want my world to be fun. No parents, no rules, no nothing. Like, no one can stop me. No one can stop me.” - Justin Bieber
Sitter här med Elin, vi har precis kollar på Doctor Who och gjort armband, nej jag är inte alls beroende av det, hehe. Skulle åkt till stallet idag och fotat Emilia men kom inte dit på något sätt så det blev inget med det. Ska plugga massor ikväll ska försöka bli klar med engelskan, svenskan, tyskan och göra några so uppgifter, usch jag är redan skoltrött!
Nu ska jag vara social med Elin!

I know you're somewere out there, somewere far away


Bara för att jag inte har några andra bilder
Om en halvtimma går bussen, jag är inte speciellt taggad för skolan idag men vad ska man göra liksom? ÅH ETT NYTT KAPITEL HAR KOMMIT PÅ BIEBERTIME, MÅSTE HINNA LÄSA DET INNAN! Åh jag har inget att ha på mig, så jag har bytt om kanske 5 gånger nu, aja hinner inte blogga mera!

I'm beautiful in my way, cause god makes no mistakes

Äre lugnt om jag kallar dig baby?
Träningen gick ganska bra idag, Ruda var lite jobbig men annars gick det bra! Nu ska jag lägga mig i ett varmt bad och lyssna på musik, det var så kallt i stallet jag höll på att dö. Medans badvattnet fylls på så läser jag lite bloggar och så. Nej nu är det typ klart så jag ska hoppa i!

This one's for you and me living out our dreams

Vi är inte lika bra som alla andra, vi är bättre.
Just nu sitter vi och lyssnar på musik och pratar. Vi gör inte så mycket mer, vi ska nog köra sims, hhehe ;)
Fast just nu kollar jag lite skor och kläder!
Imorgon ska jag vara rida ett pass, skulle ridit Fresa och tränat kadriljen men jag har börjat hosta igen och måste träna på kadriljen så det får bli den. Saknar Fresa, men jag får åka ut nästa vecka nån gång! :)

Detta fält måste fyllas i

NU KOM SOFIAAAAAAA!

Soffiloffan kommer snart!

Nu är det lika långt till stjärnorna som stjärnorna till dig.
Snart komma min saknade syssling äntligen hit! Kommer antagligen bli massa prat som vanligt skulle jag tro. Det var riktigt längesen jag träffade henne och det ska bli jätteroligt :)
Usch jag vaknade i natt av att jag hade jätteont i örat, min trumhinna har antagligen gått sönder igen så jag måste vara lite försiktigare och inte ha hög musik och sånt, jobbigt. Vi får se hur det blir med ridningen nu nästa vecka.. Usch hatar att inte få rida :(

I miss the smile that you always gave me

Saknar dig mupp ♥

I just can't sleep tonight

Söta tjejer i gamleby, hehe!

Skolan var ganska nice idag, först någon film om religoner, som jag förövrigt inte fattade någonting av, sen tyska, lunch och sen gitarr. Inte så jobbigt direkt! Sen åkte jag hem och nu sitter jag här.

Nu ska jag äta något, sen åka till Hanna, jag kommer sova kvar där så det blir ingen mer uppdatering tror jag men vi får se! Nej nu kurrar min mage så jag ska kolla vad jag kan laga för mat, vi hörs!
Ge lite tips på bra låtar?
MITT PREMIUM HAR TAGIT SLUT, MAMMA SNÄLLA JAG KAN FÅ DET IGEN?

Kärlek, kärlek, kärlek till låten


Vart jag mig i världen vänder står jag här med tomma händer

Vilken är bäst?
Förra:
Nya:


When I met you boy, my heart went knock, knock.


Är hemma från skolan idag, just nu kan jag knappt prata.
Sitter och lyssnar på musik och funderar på att fixa ny design, men då måste jag byta data och det är jobbigt. Vi får se hur det blir, kommer antagligen fortsätta göra armband för det är inte så ansträngande ;)
Kvart i fyra går bussen in till stan, vi ska kolla på lägenheten och jag vill verkligen inte missa det så jag åker in även om jag är sjuk. Hoppas verkligen att vi hittar någon som vill köpa vårat hus för jag vill flytta in till stan!
Jag har läst alla kapitel som har kommit ut på biebertime så nu har jag inget att göra, hoppas det kommer upp något nytt kapitel snart annars får jag väl läsa om allt ;)

Who owns my heart

Du är så bra tjejen.
Skolan har varit piss jobbig idag, jag har mått jättedåligt och har inte kunnat koncentrera mig. Ridningen vill jag inte ens tänka på, kan bara säga att det gick dåligt, väldigt dåligt. Nej nu ska jag lyssna på bra musik och chatta med dem bästa och försöka bli lite mer uppåt!

I'll be standing right next to you

Mina fina vän!
Träffade ju Ida ett tag, vi kollade på Idol och pratade. När jag kom hem gick jag direkt till datan, jag har suttit här sen dess och lyssnat på musik och läst en novell, shit den är grymt bra!
Imorgon kommer jag kanske inte hinna blogga, direkt efter skolan ska jag hem och städa och rensa på mitt rum, för de ska fota huset på torsdag, och efter det ska jag rida, vi får se om jag hinner. Sen ska jag nog stanna och göra lite på tekniken, usch vad tråkigt. Men vi hörs när vi hörs :D

You are stupid, so fucking stupid

Jag är kär, kolla ögonen, jag smälter.
Skolan var hemsk idag, har haft hon i huvudet hela dagen, sen skolfoto på det. Usch jag såg säkert hemsk ut. MEN JAG FICK STÅ :D :D :D Brukar nästan alltid sitta men jag har ju blivit så lång nu, hehe.
Sen åkte jag hem och bytte om och åt, sen åkte jag in till stan med Ida, köpte tre tröjor och en halsduk, min kära mamma betalade tröjorna då det var en present eftersom att jag fyllde år i torsdags :)

Jag kanske ska träffa Ida sen, men hon är lite tråkig och orkar typ inte göra något så vi får se hur det blir. Imorgon ska jag rida, första gången i min nya grupp tur att Stella rider i den!
Jag ska göra om designen, den är lite tråkig just nu, ingen färg, hehe.

Vi gör ett försök till, du borde inse tillslut

Ta mig tillbaka.. ♥
Kom hem för ett tag sen, jag har ätit och kollar på Sandor/Ida med min syster. Har precis pratar i telefon med Hanna i 20 minuter, alltid lika kul! Bilder och filmer från Emilia och Hannas ridning får ni imorgon om jag hinner fixa det för nu sitter jag vid min laptop och den klarar inte av att man gör videos på den.

Jag har blivit beroende av att göra armband nu igen, haha jag vet inte vad jag ska göra med alla!
Åh vi har skolfoto imorgon, hatar verkligen det, så nu måste jag gå och tvätta håret, eller snart orkar inte nu. Nu ska jag rensa lite på rummet innan jag duschar och lyssna på bra musik! :)

We can make the sun shine in the moonlight

Snart ska jag åka till Oxelösund och träffa Emilia, jag saknar henne massa! Sen åker jag med henne till stallet och fotar när hon rider, Hanna rider ju också så jag fotar henne också. Nu ska jag fortsätta städa och lyssna på musik :)

I just need somebody to love

Ska gå och lägga mig snart, ska bara städa på rummet först för annars blir mamma sur. Vi hörs imorgon :)
Btw, kom på mig själv, jag lyssnar på Justin Bieber igen!

Det är för oss solen går upp, lyser som guld för kärlekens skull

Har inte haft tid att blogga idag, har varit på kolmården med Elin och nu måste jag städa för imorgon kommer mäklaren. Vi har hittat en lägenhet i stan så nu ska vi försöka sälja vårat hus! Jag hinner inte blogga mer, men jag är ledig imorgon så då kan jag blogga, puss!

Why do you do this to me

Ni är grymma, tack för att ni finns brudar!
Gamleby var helt okej faktiskt, var genomförkyld hela veckan nästan, tack ida.. Dagarna var inte speciellt roliga men kvällarna var okej fast jag var jättetrött. Sen igår var ju jag och Ida på Håkan Hellström, och jag kan fortfarande inte fatta att jag har sett honom! Han var underbar :D

Nu ska jag tvätta håret, sen ska jag sova hos Elin för halv nio åker vi till kolmården imorgon!

Jag vet att hon är söt men det måste bli du och jag

Bild i repris.
Har haft en bra vecka i Gamleby, sen gårdagen var super men jag skriver mer om det sen för snart ska jag till hööks! :D

There's gonna be one less lonley girl

Du är så jävla bra Emilia Svedlind, bäst helt enkelt! Hatar att vara borta från dig hjärtat men snart ses vi
Bätte vän får man leta efter, och då får man leta länge, väldigt länge ♥

Jag kan inte ens gå utan din luft i mina lungor

Film från när jag red Boyen :)

When you think outside the box

Kolla på han, helt underbar!

Nu ska jag kolla på tv, läsa lite ut First step 2 forever - My story för det var längesen. Ha det bra! 
Puss ♥

You really had me at hello

Söt tjej det där :O

Imorgon åker jag till Gamleby i en vecka, därför kommer det inte att bli någon uppdatering. Jag håller på med tidsinställda men vi får se hur många det blir kanske något varannan dag men håll utkik! :D
Sen kanske jag kommer mobilblogga också.
Slänger in ett till inlägg innan jag går ock lägger mig!

All the right moves


Video från dagens hoppning, det gick bättre än jag trodde även om hon inte var på så bra humör innan vi började hoppa! :)

I know you don't think that I am trying

En favoritbild!


Jag tog över 600 bilder idag så jag visar några i taget. Orkade inte redigera fler än dem här och jag vet inte vad som hände med den översta, jaja!

Two people can look at the same thing and see it differently


Smakprov från dagen, vill ni se mer?

Snart ska jag äta och sen ska jag träffa Izabell. Eller hon skulle ringa när hon kom hem, åh gud vad jag saknar henne, jag saknar att träffa henne varje dag ♥
Dagen har varit kanon! Jättefina hästar på tävlingen, roligt folk och sen kom Julia så jag fotade när hon red Heddie, ni får bilder på det sen! Blev tyvärr inte att åka ut till Fresa så jag hoppar imorgon istället :)

You're Just A Product Of Loveliness

Om en halvtimma går bussen till stallet, jag ska fota tävlingarna och efter det så åker jag direkt ut till Fresa. Hoppning idag, ska bli jätteroligt! Nu måste jag fixa mig har lite brottom sitter här i sovtröja och är helt ofixat så hejdå!

Because your amazing, just the way you are

Agnes, du är bäst. Jag älskar dig syster. Vi kommit varandra så grymt nära senaste månaden, jag är så glad att du mår så bra just nu, du får mig att må bra. När då mår dåligt, mår jag dåligt och jag blir så orolig då när du inte mår bra.
Puss Agnes, jag älskar dig grymt mycket ♥

My world is falling apart

Haha ser lite fail ut..

Skolan var helt okej idag, jag fick ganska mycket gjort.
Kanske var för att massa saker skulle vara klara idag, men jaja. Snart går bussen till stallet så jag måste äta och byta om. Hoppas att jag får Ruda eller Cojan idag!

You can break my bones with sticks and stones, but you can't hold me down

Elin gick nyss hem och jag sitter här och lyssnar på musik. Jag måste snart gå och göra klart hemkunskapen som skulle vara klar idag, åh jag måste göra klart saker i tid.. Det är bra att skolan börjar med att vi ska göra massa saker så man bli jättestressad och då får inte jag någonting gjort!

Idag spelade vi minigolf på idrotten, väldigt ansträngande, haha. Fast det började spöregna såklart så vi fick gå hem tidigare. Elin kom när hon slutade och då kollade vi på Doctor Who, gud det är verkligen bra! Nu måste jag plugga ha det bra!

Fyller om en vecka, jippie!

Best thing about tonight's that we're not fighting

Älskliiing ♥

Mamma har tvingat mig att rensa och städa min garderob, så nu gör jag det. Elin kollar på men är mest ivägen, eller hon gör det med flit. Jag trodde inte att jag hade så mycket kläder! Synd bara att alla är så fula, hhaha hoppas jag får pengar när jag fyller så att jag kan köpa nya. Bloggar om dagen sen :)

Man kunde vara fattig och sjuk i ett annat liv

Det blir inget stall idag, det lät inte som att pappa kunde skjussa och det ösregnar och åskar..
NEJ NU MÅSTE JAG STÄNGA AV DATAN DET ÅSKAR JÄTTEMYCKET!

Have you ever done something you can't change?


Have you ever done something you can't change?
Something you can never rearange?
I have, I have.
Have you ever felt so sad you can hardly stand?
Lying on the ground head in your hands?
I have, I have.
I can feel it all down deep inside.
But oh, I want to let these feeling rise.

But boys don't cry.
But boys don't cry.
I know it will be fine
But boys don't cry.

Have you ever tried to smile and hide your pain, 
Even though you're not okey.
I have, I have.
Have you ever been caught in the poring rain, 
Wondering if anything can ever be the same, again.Yeah.

You try to bee proud of who you are, 
But still you got to let those teardrops fall, away.

Oh wait, 
But boys don't cry.
But Boys don't cry.
I know it will be fine
But boys don't cry.

Boys don't cry, 
Boys don't cry, 

Boys don't cry, 
Boys don't cry.

Have you ever done something you can't change, 
Something you can never rearange, 
I have, I have.

Have you ever been so sad you can hardly stand, 
Lying on the ground had in your hands?
I have, I have. 

Boys don't cry, 
Boys don't cry.

Det här är en av dem bästa låtarna som finns, så grymt bra text! ♥

RSS 2.0