GYMNASIET, HERE I COME!!

Sitter och trycker ner en macka och försöker att inte somna sittandes. Halv nio så ska jag träffa Ida och Nora så ska vi gå tillsammans. Jag är livrädd, en helt ny klass, en helt ny skola och jag vill inte!! Nu ska jag sminka mig och borsta tänderna, sen drar jag.

Känner lite såhär faktiskt

Inget linköping..

Jag skulle åkt till Linköping med Ida tittat på Olly och Ulrik, men nej, jag sitter hemma i lägenheten och ruttnar. JAG BLIR ARG, JAG VILL SE DEM LIVE, NU!!

On our first date I asked you to dance

Idag har jag varit hemma och inte gjort någonting, som vanligt. Tänkte att jag skulle ut och springa eller något, men hade verkligen ingen lust eller ork till det, men imorgon så ska jag springa med Emilia. Jag sover där inatt och sen så blir det att gå upp tidigt, då menar jag verkligen tidigt, för att springa, för sen ska vi iväg på träningsdag med hästarna!
Har fastnat framför oth igen och snart så har jag sett klart det, jag vill inte att det ska ta slut ju! Nej nu måste jag dra, ciaooo!


Men det blir bättre om vi är tillsammans

Nu ska jag städa, sen kommer ida någongång, har ingen aning om när. Sen orkarde jag inte tvätta håret igår, så det måste jag också göra. Jag skriver bara massa meningslösa inlägg, men det är ändå ingen som bryr sig och jag har inget liv som är intressant i alla fall. Så nu vet ni.

Fötter är så otroligt fula har jag tänkt på! Om ni undra vad som rörde sig i mitt huvud för stunden.

Nu är det dimma över mig och över england

Sitter i köket och lyssnar på Lars Winnerbäck med min kära mor. Väntar på att maten ska bli klar, hamburgareeee! Ska väl duscha efter maten och sen måste jag göra klart på mitt rum, för imorgon kommer min kära vän Ida och sover här. Har ingen aning om vad vi ska göra, men inte någonting som vanligt antar jag, haha.
NU ÄR MATEN KLAR, TJARRÅÅÅÅÅÅÅÅ!


This is our song

Egentligen har jag absolut ingenting att berätta, men ändå så tvingar jag fram ord så att det ska bli ett inlägg. För er som undrar så är mitt rum kaaaos, jag hittar typ ingenting efter att jag möblerade om.. Ska försöka fixa det imorgon, tror jag, om jag orkar. Sen så läste jag på Emilias blogg att hon skulle ut och springa imorgon när hon vaknade, lätt skitbra tyckte jag så jag täntke också göra det! Tills jag kom på att jag bor mitt i stan och jag vill inte springa runt här. Kanske går en promenad istället, antagligen gör jag ingenting eftersom att när jag väl ska göra något så säger jag bara "äsch, jag gör det imorgon" och så fortsätter det i några dagar, veckor.
 
FÖRRESTEN! Jag ska fixa en ny design, men har typ inga bilder, ska försöka få någon att fota mig även om jag hatar det! Allt för er skull, även om typ ingen läser min blogg.
 
Nu ska jag gå och lägga mig och läsa, för att göra något vettigt liksom, och sen försöka sova för jag måstemåstemåste börja sova tidigare och vakna tidigare. HÖRS!

Jag vet att jag sa att jag inte skulle lägga upp några bilder, men jag va bara tvungen! Du är bra min vän.

RSS 2.0