BYTT BLOGG!! igen..

Bloggar med Emilia igen, gå in på teameles.blogg.se, där finns även svaren på frågestunden! See yaaaaaaaa!

Frågestund

Vi kör på en liten frågestund för jag har absolut ingenting att blogga om, så tråkig som jag är. Fråga vad ni vill, jag svarar på allt!

Avslutar den när jag känner för det.
 

Friday the 13th

Klockan fyra kommer mormor för att skjutsa mig till stallet. Jag ska ha Fresa idag och imorgon och idag så ska jag rida ut med Emilia. Vet inte vart vi rider, men det spelar ingen roll för det är alltid mysigt. Hoppas bara att det inte börjar regna! Tar med kameran och fotar lite innan vi rider tror jag.
Sen efter stallet så åker jag bara hem och duschar och packar och sen åker jag till Ida, blir att sova där. *Fangirlar över att Justin precis var på tv, proactiv reklamen. GAAAH* Nej nu måste jag fixa mig. *HAN KOM IGEN!!! "Hi to all my fans in Sweden, be proactiv"* Snart kommer mormor!


Har inga bilder, så ni får en fin gif på finaste. 

Jag älskar dig

Arhamiz, min lilla älskade ponny. Ingen kan förstå hur mycket han betyder för mig. Det var han som fick mig att våga rida ut bara busa, det var han som fick mig att bli säker på hoppningen igen, det var han som fick mig att bli så trygg som jag är med hästar. Jag kan forsätta rabbla upp saker i all evig framtid, för han har förändrat mig. 
Vi har lärt oss så mycket tillsammans och kommit längre än jag någonsin trott. Visst, vi är inte på någon jättehög nivå, men det spelar ingen roll, för vi har det så jävla roligt tillsammans. 
Ett tag kändes allt hopplöst i ridningen med honom, vi fastnade och inget gick bra, men vi lyckades tas oss ur det. Sen blev han skadad, men han är bra nu och vi är tillbaka och vi ska bli bättre än förr. Jag ska ta vara på den tid jag har kvar med honom nu, min älskade ponny.

Tanken att han inte kommer finnas i hela mitt liv dödar mig, jag vill inte att han ska åka. Han har blivit min bästa vän. Jag kan vara hur arg, ledsen eller irriterad som helst, men han får mig att slappna av och tänka på annat. Det finns ingen annan häst som är som honom. Han är världens snällaste och skulle aldrig göra något för att skada någon. Man är så trygg med honom. Nu vågar jag till och med rida ut ensam, det skulle jag aldrig göra om det inte vore för Arhamiz, jag ville alltid ha någon med mig innan. 
Tack för allt du har gett mig och tack för allt du kommer ge. Jag älskar dig Arhamiz!


Jag måste bli bättre på att uppdatera

Jag måste bli bättre på att uppdatera. Jag vet inte varför jag inte har gjort det för jag har haft tid och jag har för en gångs skulle gjort någonting på dagarna, men ändå så har jag inte bloggat.
Jag orkar skriva vad jag har gjort heller för det är inte så intressant i alla fall.
Sitter hos Emilia nu och ska sova här. Imorgon så ska jag rida en kort lektion för Elin eftersom att Arhamiz är bra nu och vi ska börja lite försiktigt!


Jag är nog den lyckligaste tjejen i världen

Jag har världens bästa mamma. Hon har fixat biljetter till Justin Bieber, både till den måndagen och tisdagen. På måndagen har vi sittplatser på B läktaren och på tisdagen har vi ståplatser. Tyvärr fick vi inga Golden Circel biljetter, men det spelar ingen roll för jag ska se min största idol live. Jag kan inte förstå det!!
Nu börjar nedräkningen då, 289 dagar kvar..

Finaste killen, du sätter alltid ett stort leende på mina läppar.

Gårdagens stall

Igår red jag Fresa, och ska ha henne till på torsdag, och det gick jättebra. Hon var pigg och positiv. Galopp fattningarna var inga problem igår, utan hon fattade galopp direkt, men sen så fick jag inte till någon jättebra galopp. Jag red inte så länge eftersom att det gick så bra!
Arhamiz fick vila, så han fick stå inne och sova en stund vilken han nog tyckte var ganska skönt!

Snart ska jag cykla till stallet och träffa Emilia, vi ska rida ut, hon på Arhamiz och jag på Fresa. Jag skriver när jag kommer hem, om jag hinner, det är möte i stallet och jag vet inte när det slutar!


Believe Tour till Sverige!

På fredag släpps biljetterna till Believe Tour och jag måste ha en biljett. Det jag har väntat på och det alla fans i Sverige har kämpat med ska äntligen hända. Justin Bieber kommer till Sverige. Han kommer verkligen hit, till lilla Sverige. Jag kan inte förstå det. Det kanske finns en liten chans att jag träffar min idol. 
Nu är det bara att hålla tummarna att man får en biljett!

RSS 2.0