Delar blogg med Emilia.

Jag har tröttnat på min blogg så gå in på den nya! Eller ja, den gamla som vi har startat igen. Designen är bara tillfällig då vi ska ta nya bilder i helgen.
http://ungdomsryttarna.blogg.se/
http://ungdomsryttarna.blogg.se/
http://ungdomsryttarna.blogg.se/

Bilder från igår

Några få bilder från igår!

Nu drar jag och firar Amanda!

Nu åker jag och firar Amanda, sover kvar där så kommer inte blogga mer ikväll, men ni får outfitbilder!Byte av häst

Var i stallet idag och började rida Arhamiz, men bytte ganska så snabbt med Cornelia och red hennes lilla c-ponny Sherry. Jag saknar att rida c-ponny, eller b-ponny också. Hon var i alla fall riktigt rolig, inte som jag hade tänkt mig, men ändå riktigt rolig. Det märktes att hon var sto, ganska envis, men hur snäll som helst! Ni får några bilder istället som pappa tog, men han tröttnade efter kanske två minuter så det blev inte alls många..
Men visst är hon fin?Balkong häng, ensam, med plugg framför mig

Sitter just nu på balkongen och skriver på min so uppsats, det går riktigt bra faktiskt men jag behövde ta en liten paus så jag tänkte blogga lite.
Idag på lunchen gick vi till tempo och köpte glass och satte oss i den lilla parken bredvis skolan, riktigt mysigt var det. Det har varit så sjukt varmt idag så det var nästan jobbigt att vara ute, kanske berodde på att jag hade en tjock stickad tröja på mig och svarta jeans. Imorgon blir det i alla fall lite bättre kläder och så får man hoppas på samma väder som idag. Nu kommer min dator att dö snart så jag måste gå in och hämta sladden, jag skrev det för att ni skulle känna medlidande, det är riktigt jobbigt att resa sig från kudden och gå in på mitt rum. Nej nu ska jag inte skriva mer och fortsätta på uppsatsen istället!


Blev inte som jag hade tänkt mig

Jag skrev ju att jag hade förberett inlägg, men sen såg jag att alla bilder var borta och jag hade ingen lust att leta efter allt igen. Sen så skulle vi tydligen ut och äta så jag har varit och ätit kinamat, härligt! Nu håller jag på med uppsatsen och förhoppningsvis så hinner jag klart idag, annars får jag ta med mig datan till skolan imorgon. Fast då har vi ju matte nationella, aja skitsamma, nu måste jag i alla fall plugga!


Gammal och otroligt fin bild, bara för att jag inte har någonting annat att visa!

If only you saw what i can see

Eftersom att det är så fint väder ute tänkte jag sitta inne på mitt rum och skriva uppsats. Nej, jag vill helst gå ut och fota med någon, men jag måste verkligen skriva uppsatsen nu, har inte haft någon ork alls att göra det så nu, en utav de finaste dagarna får jag sitta inne och lida.
One Direction spelas på hög volym vilket gör mig lite mer peppad, men jag känner verkligen inte för att skriva just nu om hur jorden kommer se ut om 50 år. Nej nu kan jag inte skriva mer, men jag ska blogga mer lite senare för jag har förberett lite inlägg!

SNART SOMMARLOV OCH JAG SLIPPER KUNSKAPSSKOLAN, KÄNNER LITE SÅHÄR FAKTISKT!

RSS 2.0