2 steg från paradise

Min helg har varit bra, träffat fina vänner och bara haft det bra. Det var jättelängesen jag träffade Emilia utanför stallet, och vi hade det lika bra som vanligt! 
Imorgon så är det måndag vilket betyder skola, men går bara till halv två så det är inte så farligt. Sen efter skolan så måste jag plugga för sen så ska jag till stallet och kanske rida Arhamiz, han kanske får vila, och sen ska jag och Emilia rida Biot och Lilleman igen, ska bli jätteroligt!


HAHAHA, SÅ FIN


Ska snart dra till skolan

Sitter och lyssnar på musik och har precis gjort mig klar, om tjugo minuter ska jag gå till skolan och jag har ingen aning om vad jag ska göra den tiden, men det blir väl att sitta vid datan antar jag. Efter skolan så ska jag hem och byta om för att sen åka ut och pussa på min lilla ponny. Ska skritta ut tänkte jag, kanske blir lite trav och galopp också, men ska rida barbacka så om han är jättepigg och taggad så blir det nog ingen galopp för jag har så dålig balans och kommer antagligen flyga av, haha. Nej men nu ska jag borsta tänderna och sen fortsätta att inte göra någonting!
 

Härligaste skoldagen imorgon!

Kom in för en liten stund sen, har träffat Love. När jag kom hem så hamnade jag framför datorn direkt, kunde inte hålla mig borta! Mamma ringde förut från Malta och klagade på att det var för varmt, jag ville bara slå henne, sluta klaga jag går och fryser hela dagarna, men jaja kul för dem..
Imorgon börjar jag tjugo över tolv och slutar kvart över tre, har foto hela den tiden också, känns inte så fel direkt. Så ikväll behöver jag inte ligga och tänka att jag måste somna för att orka gå upp klockan sju, för jag behöver inte gå upp förens vid halv elva!

Det här är bara så fint, jag blir tårögd. 207 dagar kvar.

Fått min Macbook Pro nu!!

Nu har jag fått in Macbook Pro, äntligen! Sitter och leker lite i photoshop och så, har inte så mycket bilder, men jag får ta dem jag har bara. Mamma och pappa har åkt till Malta, så jag och min syster är hemma ensamma, fast bara tills på söndag!
 
TITTA PÅ SNYGGINGEN!!
 

Haft en bra eftermiddag med en saknad vän

Fika, prata, titta i affärer, skratta, minnas, låter som en ganska bra dag va??


Bästa hyperponny

Fick knappt att rida dressyr på arhamiz idag, han studsade och hade svårt att koncentrera sig, men jag hade rätt så roligt ändå, skönt att han är pigg och glad! Imorgon går jag till halv fem, usch jag hatar verkligen tisdagar, värsta dagen i skolan. Nu ska jag försöka göra psykologiläxan sen sova så godnatt världen!


Då har man blivit brunett!

Har äntligen färgat mitt hår, hade utväxt och ville ha förändring, så nu är jag brunett! Vad tycker niiii?


Det här kommer bli en tråkig dag

Idag ska jag inte ut till stallet, så jag kommer antagligen bara sitta på mitt rum och inte göra något, men det kanske är skönt det också. Jag saknar min lilla ponny, även om jag var i stallet igår. Igår visade han sin pigga sida igen, herregud vad underbar den lilla ponnyn är! Jag ska försöka blogga oftare, men mitt liv är så tråkigt så jag har inget speciellt att berätta om och jag har typ inga nya bilder så ja, men jag ska be någon fota mig och arhamiz snart, för det har verkligen börjat släppa i dressyren, både han och jag är mer positiv och han tycker att det är roligt att jobba. Nu ska jag ära frukost, titta på lost och bara vara lat!


Min häst är så mysig och bra

Idag när jag ropade på Arhamiz i hagen så kom han i full galopp och sparkade bakut och var bara så glad vilket gjorde mig på bättre humör, jag blir så glad när han kommer sådär i hagen. Sen red jag ut och mamma följde med, blev bara mysridning och sen lite galopp upp för en backe som han älskar att galoppera upp för, han älskar i och för sig att galoppera överallt. Sen blev det att mysa i stallet och sen åkte vi hem. Väl hemma så var jag tvungen att plugga, men jag känner att skolan börjar bli så jobbig nu igen, allt känns så tungt.. Ni får en ny bild för en gångs skull på finaste ponnyn!


Plugghäst, eller något

Sitter och pluggar matte och lyssnar på bra musik, just nu låtar från the scripts nya skiva, som är den bästa skivan som gjorts tror jag. Aja, ska göra klart det jag har missat i matten, engelskan och tyskan, känns jätteroligt.. Men det blir bättre när det kommer bra musik från högtalarna! Nu måste jag fortsätta så att jag hinner klart med allt.


Onödigt inlägg, som vanligt

Sådär ja, nu har jag suttit och fixat en ny design, kommer säkert byta snart igen för jag tröttnar så fort på mina då jag har dålig fantasi när jag gör dem.
Var hemma från skolan idag också, men jag mår bättre nu så jag ska nog börja plugga. Sen åker jag ut till stallet, tror att det får bli en mysig uteritt då jag inte kommer ha ork för ett pass på banan och jag måste bli frisk nu för jag får inte missa massa i skolan!

Ont i hela kroppen

Ligger i sängen, äter choklad och tittar på lost. Jag har ont i hela kroppen och har svårt att svälja, men jag måste ju trösta mig med choklad! Sen så åker jag ut till stallet, har fresa också, så arhamiz får nog vila för jag kommer inte orka rida två hästar. Nej nu måste jag fortsätta titta.


Mysig dag med härligt folk

Började dagen med att åka till bullersta med Emilia och mamma och pappa, vi fotade tävlingen som var. Sen åkte vi till stallet och där red vi ut med Elin och det var mysig. Nu sitter jag i bilen på väg hem och hemma ska jag duscha och sen redigera bilder eller titta på någon serie!


Min fina syssling kommer

Snart kommer Sofia hit och sover här, blir väl mysigt som vanligt! Vi ska äta pizza och sen kanske vi tittar på film eller något. Jag säger det hela tiden, men nu menar jag det, jag ska bli bättre på att blogga, när jag fixat en ny design! Har förresten precis gjort en design till Elin, gå in på henne blogg, http://elinfresaeriksson.blogg.se 😁


Bra födelsedag

Började lördagen med att åka till stallet och fika med Emilia och Caroline, sen red vi Saras hästar, Biot och Lilleman, det var roligt att prova dem och det gick bra. Sen åkte jag hem och efter en stund kom Emilia och vi åt pizza och så, sen drog vi till Love och stannade där till ett. Förresten så fick jag en tröja av Emilia, med en bild på mig, Arhamiz och henne på, sen fick jag säsong ett av Lost av Love! Jag hade en jättebra födelsedag i alla fall.


Min fina släkt har firat mig

Min underbara släkt var här och firade mig, fick sammanlagt 1500kr som jag ska spara till Stockholm Horse Show, känns helt okej alltså! Fyller år om en timma, känns inte direkt speciellt att fylla år längre, känner ingen skillnad från ett år tillbaka. Nej nu ska jag fortsätta leka med mobilen, ni får en bild på mig och min lilla söta syssling!


Fått en iphone!!

Fått en iPhone av mina kära föräldrar, fyller ju år på lördag så det blev en födelsedagspresent! Nu kommer jag nog blogga oftare eftersom att jag kan blogga från mobilen, har inget mer att säga så ha det bäst!


Har inte haft någon ork till att blogga

Skolan har verkligen tagit all min energi, jag orkar inte göra någonting när jag kommer hem. Igår fick vi våra klasser, hamnade med mina vänner i alla fall, vilket kanske kan få mig att se frm mer att gå till skolan. Det har inte hänt så mycket mer än att jag varit i skolan, gått på stan med Ida, varit i stallet, träffat Love, sovit, tittat på tvd, det är väl det jag har gjort. Nej men jag ska bli bättre på att blogga, om jag kommer orka, vi går till halv fem (??!?!!!?) två dagar i veckan, men ja jag ska försöka blogga mer. Även om ingen läser.


RSS 2.0