You're so one in a million

En otroligt söt bild på mig..

Jag vet inte varför jag började skriva för jag har ingenting att säga..
Ja, jag kan väl försöka komma på något.. JO! Jag vill att snön försvinner så att jag och Arhamiz kan börja träna och rida seriösare. Hatar vintern. Sen så är jag så sjukt sugen på att hoppa, efter hoppningen på Olympic så vände allt och nu går jag och längtar efter att hoppa hela tiden. Ska försöka komma ut på någon hopptävling snart också, måste bara komma igång lite mer med hästen och sen jävlar ska vi visa vad vi går för! Sen är det tydligen en dressyrtävling snart, men jag tror inte att jag vågar vara med, skulle aldrig komma ihåg programmet även om jag tror att jag har ridit det förut. Nu blev det mycket även om jag inte visste vad jag skulle skriva.. Men vi hörs!

Trött tjej, åker till stallet nu.


Åker till Stjärnholm och tittar och filmar när Emilia rider, hon vet inte att jag kommer men blev så sugen så jag åker i alla fall! Bloggar när jag kommer hem sen.

Mysig dag i stallet


Idag kom Josse till stallet, hon som äger Arhamiz, och red honom. Jag red Fresa lite, vi red på "ängen" bredvid ridbanan för det gick inte att rida på banan. Jag krävde ingenting utan ville bara rida henne lite igen eftersom att jag inte gjort det på jättelänge och det är kul att jag fortfarande får låna henne. Efter ridningen så stod vi och myste och så länge innan jag släppte ut henne.
Imorgon har jag Arhamiz, blir att rida ut eller ta en promenad. Jag tar med kameran och ska försöka komma ihåg att ta kort också! Bloggar senare eller imorgon.

Hopplektion på Olympic



Ja vi hade ju som sagt hoppning idag och jag fick Olympic. Det gick faktiskt ganska bra, fast han var ganska pigg, eller väldigt pigg. Helt plöstligt ställde han sig och bockade för att han var så taggad, men lektionen var rolig, ni får se filmen istället! (Mamma filmade med mobilen, därav kvaliten!)


Jag är ett jävligt stolt fan just nu


One Direction vann igår för bästa singel, herregud vad jag blev glad!! Jag satt och grät som en liten bebis!! GAAAAAAAAAAAH!!!!!!!
Jag har verkligen ställt om dygnet, somnar sent och vaknar vid ett. Inte bra Ellen..
Idag ska jag plugga och sen så har jag hopplektion på Stjärnholm, Elin följer med som fotograf Hon kunde inte. Jag har inget mer att säga så vi hörs senare!

Here's my number, so call me maybe


Har haft en awesome måndag-tisdag med Sofia! Jag kommer faktiskt inte ihåg vad vi gjorde, kollade film och pratade, ja det var väl ungefär det. Idag var vi ute på en promanad i det fina vädret, det känns som vår ute! Kameran fick följa med så det blev lite bilder. Nu ska jag försöka titta på the brits men sverige suger så det fungerar inte.. Aja ha det bra!

Det finns en bättre plats och det är hos dig


Var ju i stallet förut, men han fick ju som sagt vila. Jag stog och borstade och myste med honom i en timma och han höll på att somna. Han är så mysig när man bara står och myser med honom för man ser på honom hur han blir tröttare och tröttare.
Jag har inte gjort någonting sen jag kom hem, bara ätit och suttit vid datan. Imorgon kommer Sofia hit och sover här, ska bli roligt!
Nu ska jag kolla på oth och fortsätta skypa med Elin!

Btw, det här inlägget tog mer än en timma att skriva för jag glömde bort det hela tiden, om ni undrade liksom!

Nu åker jag ut till hästen


Mamma väckte mig halv ett för jag fick inte sova längre. Om tio minuter ungefär åker jag ut till Ahramiz, han får vila idag ska bara borsta och mysa med honom. Nej nu hinner jag inte skriva mer för mamma tjatar, bloggar ikväll!

Ny design, godnatt!

Jag saknar det här ♥

Nu ska jag och Emilia gå och lägga oss, vi ska upp vid sju imorgon för klockan åtta ska vi vara i stallet och släppa ut hästarna. Kameran följer med så ska vi ta fina porträttbilder på Arhamiz. Jag tog inte med mig den idag, det fanns ändå ingen tid att fota.
Vad tycker ni om den nya designen? Jag är faktiskt riktigt nöjd!

I should have kissed you

Bilder från i söndags.

Kom hem från skolan för ungefär två timmar sen och sitter och firar att jag har lov. Nej, jag sitter och lyssnar på musik och ska snart åka till stallet, sen sover Emilia här. Mysigt, för det var riktigt längesen vi träffades utanför stallet känns det som. Hon tar med sig sin data så vi kommer antagligen tillbringa kvällen/natten vi varsin data och massa snacka som vanligt. Jag tar med mig kameran till stallet för jag ska ta lite bilder på Arhamiz i det fina vädret, det är jätteskönt ute! Solen lyser och när jag tittar ut  så ser jag bara himlen och det ser ut som sommar! Jag ska rida lite på banan idag igen och ska träna mycket i traven då han har fått för sig att han inte orkar jobba och bara springer på istället så det ska jag försöka jobba med idag, han var hur duktig som helst på det i början av ridpasset i onsdags, men i slutet så sprang han bara på. Jaja nog om det, vi hörs ikväll!

Pluggar, pluggar och pluggar..


Hyper ponny!

Video från igår!

Jag har inte haft tid att blogga så det har inte kommit upp något inlägg.
Ridningen har gått ganska dåligt i helgen, eller inte dåligt, men Arhamiz har varit helt galen! Fast det har varit roligt, han har bara varit glad att han har fått komma ut och röra på sig igen. I lördags så var han så glad att han gjorde glädjeskutt, första gången! Jag blev riktigt chockad faktiskt, men det var bara kul att känna att han tyckte att det var roligt. Sen så har han galopperat sig svettig då det inte har gått att få stopp på honom, vi får nog ta bort lite havre för det går knappt att rida honom. Haha låt inte åldern lura er säger jag bara!
Imorgon så har jag hemstudiedag så jag ska ut och tar ett barbacka pass på banan eftersom att vi inte får rida nära stora flättna då vårat stall är isolerat. Tänkte ta en promenad, men ja det får bli banan istället!

ÄLSKADE ULLEBULLE GICK VIDARE ♥

Vet att det inte är rätt låt, men jag hittade ingen..

Taggar fest, hejdå!


Svullen hand

Min fina bakgrund på mobilen!

Har varit i stallet idag, jag red inte utan fortsatte att träna lite på att ha honom lös men den här gången var vi inne på banan. Han var inte så konsentrerad utan kollade på mycket runt omkring, men en gång när jag sprang så sprang han efter och jävlar vad snygg han var, han längde ut stegen och visade verkligen upp sig, sen sprang han ioförsig ifrån mig och kom på efter ett tag att jag hade stannet. Sen i stallet så skulle jag ge honom godis men han missade den och högg i min hand istället, haha!
Nu ska jag plugga lite, vi höres!

MITT NYA OBJEKTIV!


Om du bara visste vad du betyder för mig



Har varit ute hos lilla hästen idag, längesen jag var där känns det som. Jag skulle rida, men han fick styltor direkt och det var helt meningslöst att ta bort dem för han skulle fått mera. Så jag fick gå tillbaka till stallet och då så släppte jag honom för att träna lite på att han ska stanna när jag stannar, backar när jag backar och så, och han har aldrig lyssnat så bra! Imorgon är jag helt hästfri så jag ska plugga häcken av mig. Jag har jättemycket att göra så det är bäst att sätta igång nu.
Förresten så hade vi nationella prov idag och det gick faktiskt ganska bra, bättre än jag trodde det skulle gå!

Beat it, just beat it


Dåligaste bilderna ever, men det här var i alla fall det jag köpte idag.
För er som undrar sitter jag just nu och lyssnar på bästa Niall som är på radio, så fort han säger något blir mitt leende såhääär stort. Jag bloggar mer senare när jag har något att säga.

Yes I Can


Nu drar vi ner på stan! Tänkte bara säga att jag lever hejdå.

Stop the fucking hate


Jag fattar inte hur någon kan gå så lågt, tyck vad fan ni vill, men säg det inte. Asså det är hemskt jag vet inte vart jag ska ta vägen.

Dag 10: En bild från din förra sommar.

SOMMAR ♥

RSS 2.0