Ska snart lämna tillbaka min dator

Jag ska byta skola, till media på ljud och bildskolan, så nu måste jag lämna tillbaka min älskade macbook och tömma skåpet och så. Jag och mamma ska träffa någon i skolan klockan två, sen så behöver jag aldrig mer gå dit. Känns skönt faktiskt, jag tror att jag behöver byta för att må lite bättre. Hoppas att ljud och bild passar mig bara!
Sen så ska jag till stallet, jag och Emilia kanske byter hästar så att jag rider Goldini istället, men vi får se hur vi gör! Efter stallet så ska Emilia sova här, trevligt trevligt. Nej jag har inget vettigt att säga, så hejdå.
 

Min ponny är kung

Arhamiz var så otroligt samarbetsvillig och glad idag, och passet gick hur bra som helst! Red inte så länge då underlaget var kasst för att det hade fryst och blivit hårt, men han kämpade på bra ändå. Ska hem och äta och duscha, sen drar jag till arnö och träffar love!


Har egentligen sovmorgon..

Egentligen så har jag sovmorgon och börjar tjugo över tolv, men jag vaknade halv nio och är redan klar. Sitter och lyssnar på musik och bara myser med min mac då jag inte kommer ha kvar den sen för att jag ska byta skola.. Istället kommer jag få en tegelsten, yeeeey. Aja skit samma, jag vill trivas i skolan och inte känna oro när jag är där. Ha det bäst!!
 

Haft en bra helg

Jag har haft en jättebra helg, har träffat Love och Emilia och inte gjort någonting. Har inte haft hästen någon dag den här helgen, men idag hade vi insläppet så vi fick åka ut ändå. Imorgon ska jag träffa någon doktor och få medicin mot min migrän. Har inget mer att berätta så ha det bra!
 

Ridpasset på Lilleman

Red Lilleman igår för andra gången, fast den här gången så red jag ett helt pass på honom. Han är inte riktigt min typ av häst, men han är rätt så mysig att rida faktiskt! Jag red mycket på volten för att får honom mer följsam och så, och efter ett tag så mjuknade han och tyckte själv att det var helt okej att jobba på. Galoppen var en katastrof, blev bara en galopp då jag verkligen inte har hittat de knapparna på honom än, och den gången det väl blev galopp så blev han antagligen rädd för något, för han flög rakt upp i luften och landade sen i galopp. Fast jag är rätt så nöjd med passet i alla fall om man inte tänker på galoppen!


Fresa, finare sto får man leta efter


Känslan av att aldrig vara bra nog

Jag antar att jag inte är den enda som har känslan av att aldrig vara bra nog? Som är rädd för vad alla ska tycka om en? Jag vet att jag inte är den enda som känner såhär, och jag vet hur jobbigt det är. Man går runt och försöker vara någon man inte är, bara för att folk dömmer så lätt nu för tiden, det kanske alltid har varit så, vad vet jag. Jag är inte alltid mig själv, det vet jag, men jag ljuger inte om vem jag är, det är inte det, utan jag är bara mer tillbakadragen än jag var tidigare. Med mina vänner kan jag släppa loss och vara mig själv, det är en så jäkla skönt känsla att veta att de inte bryr sig, hur störd jag än kan vara. 
Sen är det ju det där med att man inte trivs i sin egen kropp.. Man tycker att man är för tjock eller vad som helst. Jag har det så, jag tycker inte alls om min kropp, jag vet att jag inte är överviktig, men jag önskar att jag var annorlunda än jag är, men det kanske är såhär det är att vara tonåring? Man kan aldrig vara nöjd. Jag går och tänker på det hela tiden, för jag vill verkligen vara så bra som möjligt och duga. Som sagt, man är aldrig nöjd med sig själv.
Det här blev nog ett väldigt rörigt inlägg, men jag behövde skriva det.


Come on skinny love just last the year

Var bara i skolan en kort stund idag, gjorde bara tyskaprovet sen så klarade jag inte av att vara där längre. Jag tror att jag håller på att få migrän.. 
När jag kom hem så la jag mig i sängen direkt och tittade på vampyrer suger, mulan och pll, sen har jag inte gjort så mycket mer. Ska försöka plugga lite svenska sen, men mitt huvud dunkar så jag vet inte hur det blir med det. Ska i alla fall ut till min lilla älskade ponny och fira 10 månader! Blir nog bus på banan, ställer nog fram ett litet hinder eller två och bara busar, det är vi bra på. Känner att jag inte kommer orka med ett riktigt pass idag, men det blir som det blir! Ska i alla fall ta lite kort på honom så att jag får lite nya bilder på honom. Nu börjar det här inlägget bli väldigt tråkigt så jag slutar skriva nu.


10 månader med världens bästa ponny

Gamla bilder från när jag tränade för Elin.

Men vad vet de? Nu är någon annan än jag närmare

 Vaknade vid tio, tittade på pll, åt pizza till frukost och försökte plugga lite tyskaglosor. Sen vid fyra kanske så kom Love, vi tittade på pll och var ute en liten stund, han åkte nyss hem. Nu ska jag fortsätta plugga på alla 74 glosor och se om jag kan få in fler i huvudet! Kan kanske 15 eller något.. Aja nu har jag inte tid att blogga för jag har massa plugg!
 

Jag har en fin vän

 

Nu går jag till skolan i det fina vädret!

Det är soligt och ganska så varmt ute, det gillar vi!!


Blev helt plötsligt osäker igen

Hade ju hoppträning idag, skulle ha Fresa, men jag blev så jäkla osäker när jag kom ner på banan så efter att jag travat fram så klarade jag inte av mer så jag skrittade ut istället. Tanken på att jag skulle hoppa fick mig att börja gråta så att jag fick svårt att andas. 
Ska ställa fram ett hinder imorgon och se om jag kanske kan komma över det, för jag vill inte bli rädd igen..
 
Det är såhär det ska vara, jag ska ha självförtroende och vi ska bara flyga över alla hinder och älska det, båda två.

Du betyder allt för mig


Nu kör vi!

Sitter och redigerar bilderna nu! Sen morötter och dipp och red bull till det, helt okej alltså, helt okej.


Var beredda på bildbomb!


Nu drar jag ut till stallet

Nu ska jag dra ut till stallet, blir att rida ett dressyrpass på banan. Jag ska låna Elins padd, den är verkligen helt underbar att rida i! Emilia ska fota, så jag hoppas att det kommer gå bra haha. Sen har jag insläpp och ska fota Elin när hon hoppar Fresa. Det här blev ett väldigt rörigt inlägg, men aja vi hörs ikväll förhoppningsvis!

 
 

Black and white


Jag har världens finaste och bästa ponny


Instagrambilder, har ändå inget intressant att berätta


Amerikanska pannkakor med en fin vän

Dagen har varit bra idag, orkar inte berätta om den för det har inte hänt något speciellt, men just nu sitter jag hos Ida och tittar när hon steker amerikanska pannkakor, mys! Sen så kommer mamma och pappa och hämtar upp mig så åker vi till stallet. Vet inte riktigt vad jag ska göra med Arhamiz idag, men jag tror att det blir ett pass på banan. Ha det bra!


HEJSAN ALLA GLADA

Hejsan!! Sitter i skolan och gör ingenting, vi har snart natur ska bli kul :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD HEJDÅ!!!

Kommer få plugga hela natten

Just nu har jag så jäkla mycket att göra i skolan, ska läsa i psykologiboken, naturboken, engelskaboken, göra massa tyska och sen måste jag börja med all samhäll som jag har missat. Jag börjar med naturen tror jag, för det är inte så mycket, sen så vet jag inte vad jag ska göra. Sen så tar jag en paus och åker till stallet, måste få göra något annat ett tag så att jag inte sitter på mitt rum och blir galen av alla läxor. Bloggar mer senare om jag hinner!
 

RSS 2.0