Down alburn road on a sunset summer sky you whisper please, remember me


Nu ska jag och Elin kolla på Doctor Who, hon tvingar mig.. Jaja, det kanske är bra haha!
Vi kollade aldrig på trolltider hos Hanna, det blev Djurkyrkogården 2 och ett avsnitt av Sunes jul, men sune är också bra :D Nej nu måste jag kolla säger Elin, hejdå sålänge!

Baby, I was born this way


Bara för att min kompis är så söt.
Sitter hemma hos Hanna just nu, vi ska kolla på trolltider snart tror jag :)
Skulle bara säga att jag lever!

Det var jättefint väder när vi skulle gå till bt, det spöregnade och så var det en sjö på vägen så vi blev dyngsura.. KUL!


The Things We Never Did

Den här låten har jag, Hanna och Nora skrivit. Vi spelade in den innan sommaren och vi är jättenöjda! Vad tycker ni?
Och vad tycker ni om den nya designen? :)

My head want's to move on, but my heart want's to stay

Ellen Liljegren är mitt namn, jag är en 14-årig (15 nästa torsdag) tjej som älskar att rida, vara i stallet, fota, träffa vänner, musik, sjunga, spela gitarr och piano, ja jag orkar inte ta upp allt. Jag har precis börjat i nian och hoppas att det kommer gå bättre än åttan gjorde, jag vet inte vilken linje jag ska börja på, men jag funderar på media eller hästhållning, men det behver jag inte välja nu!

Musiken är en ganska stor del av mitt liv,
jag lyssnar så ofta jag kan, sjunger alltid när jag är ensam, tyvärr har jag inte spelat gitarr eller piano på länge men det måste jag komma igång med nu igen! Min pappa är ute och spelar nästan varje helg så jag har nog fått det efter honom, eller jag gillar inte att stå och spela framför folk, men det musikaliska är från honom.
Musik jag lyssnar på är Ulrik Munther, Justin Bieber, The Script, Håkan Hellström, Bruno Mars med mera. Jag lyssnnar på nästan allt utom hårdrock och sånt, haha!

Hästar är också en stor del av mitt liv, jag rider på ridskola en gång i veckan och på min medryttarhäst en gång i veckan så det blir två. Fast ibland är jag ute flera dagar hos Fresa som hon heter. Jag är i stallet oftare än så, jag följer med kompisar och sen är jag stallvärdinna på Stjärnholm, där jag rider på ridskola.
Jag fotar så ofta jag kan och tar med min Nikon D5000 nästan överallt. Jag fotar det mesta men det roligaste är att fota hästar såklart! Jag gillar även att fota natur, för det kan bli så fina bilder då, haha!

Jag vet inte vad jag ska skriva mer och det här blev väldigt långt men fråga om det är något ni vill veta! 
Jag håller på med en ny design, den är klar eller det är bara headern kvar och den fixar jag ikväll eller imorgon :)
Ha det bra och hoppas ni gillar min blogg!

RSS 2.0