Shoppning, Spamalot och massa prat

När vi kom upp till Stockholm så gick vi först på stan och tittade, jag köpte en tröja, underkläder och en KENT BOX! Sen gick vi och träffade morfar och Helene på ett hotell för att vi skulle äta lunch där, och gissa vem som kom? Tove Styrke, wow! Hehe.. Sen var vi på musikal, Spamalot, jag har nog inte skrattat så mycket i hela mitt liv, Henrik Dorsin och Johan Glans är ju hur bra som helst! Sen gick vi tillbaka till hotellet och satt och pratade och tog lite att dricka och sen halv nio gick bussen hem. 
Just nu sitter jag och lyssnar på Kent och bara lever.
Imorgon ska jag rida Arhamiz, rider ut ska försöka galoppera lugnt med honom så att han förstår att man inte bara kan dra runt för att man är utomhus, även om det är roligare. Saknar min lilla ponny även om jag bara varit utan honom i en dag.

Lite kassa mobilbilder från dagen, men det är något i alla fall.

On my way home

Sitter på bussen hem från huvudstaden nu med hög musik i öronen och äter chips! Berättar om dagen när jag kommer hem sen. Har i alla fall haft en grym dag med familjen och morfar och helene. KRAM

Race på grässträckan

Red ut idag på Cheetah med Emma och Emilia. Vi red bort till grässträckan och sen så galopperade vi där, det var hur kul som helst! Andra gången så hade ingen kontroll på hästarna så det gick jättefort och jag fick en skrattattack så jag kunde knappt andas. Efter det gick vi in på banan och jobbade lite, jag och Emilia bytte hästar så jag red Arhamiz och så dum som Emilia är så kommer hon galopperandes bakom mig och Arhamiz får värsta rycket och drar på i världens fart och hoppar åt sidan, galen häst.
Mysig dag i alla fall, nu ska jag äta choklad och titta på One Tree Hill som vanligt, sen ska jag sova någongång för imorgon ska jag upp tidigt för då drar familjen till Stockholm, kameran får kanske följa med!

Du är det finaste som finns hjärtat.

Börjar bli frisk!

Blev att vara hemma idag också, men nu mår jag bättre så jag går till skolan imorgon. Sen efter skolan så åker jag ut till stallet och rider Cheetah och Emilia rider Arhamiz, vi ska rida ut och galoppera lite. Har ingenting att skriva egentligen, men nu ska jag plugga!


Typ lite såhär känner jag just nu.

This is the part of me

Var hemma från skolan idag för jag har jätteont i halsen och hostar sönder mig. Har kollat på OTH hela dagen, eller tills mamma och pappa kom hem för jag var ju fortfarande tvungen att åka ut till stallet, inte för att jag hade någonting emot det. Jag red ut i regnet, vilket kanske inte var så bra eftersom att jag redan var sjuk, men det gick i alla fall jättebra. Provade att rida på martingal eftersom att han blir så pigg i galoppen och det hjälpte. Han kunde galoppera samlat och han var jättefin, han har blivit så duktig och lugn!


Så söt, han börjar ofta ridpassen med att lukta på staketet.

I close my eyes and pray

Jag har haft nationella prov hela dagen idag, i tyska, och jag kan inte säga att det har varit det bästa provet direkt.. Herregud, muntliga var katastrof!

Ridningen idag gick jättebra! Har verkligen börjat hitta alla knappar på honom nu och han har börjat jobba på mycket bättre nu. Tränade på galoppombyten i serpentiner och att få en samlad galopp innan, efter och i bytet och det gick riktigt bra. Han drar inte lika mycket i galoppen längre på banan och det gör allt så mycket lättare, det känns dessutom som att han tycker att det är roligt att jobba, så kändes det inte förut.Dålig uppdatering

Jag har inte bloggat på hur länge som helst och jag tänker inte berätta allt som har hänt för det har varit alldeles för mycket, men jag kan berätta om stallet idag.
Jag red dressyr på banan och han var hur mysig som helst! Han var mjuk och lugn och gjorde hur fina byten som helst, jag tränade mycket i galoppen och han var jätteduktig, ni får bilder och film imorgon!
Nu sitter jag på Emilias rum medans hon äter, sover här inatt och imorgon ska jag filma henne och Johanna när de rider ut, ha det bäst!


Svar

jannica w om Första hoppträningen:
där när han vägrade på det gröngula hindret var pga dig .
när han välte det andra gången ni kom på det så var den för att du inte höll om honom ,
pröva hålla om mer med dina skänklar :)

tips , prova rid på ett shimolakkiwe :)

Svar: Jag vet att det var pga mig, jag var inte riktigt med och eftersom att han är lite osäker så behöver jag hjälpa honom och det gjorde jag inte. Men jag vet att det var mitt fel. :)

Johanna och Fighter


Snart ut till stallet, igen.

Hade utsläppet idag så var ute i stallet vid åtta. Sen vi barbacka på banan, ställde fram ett hinder bara för att jag kände att jag ville hoppa när han tycker att det är roligt, vilken han inte tyckte igår. Han var jättepigg och glad och hoppade jättefint! Han hoppar bättre när man rider barbacka och han blir så pigg mot hindret och efter så att man knappt får stopp på honom, vilket är lite läskigt om han vägrar, som han gjorde två gånger. Jag lyckades i alla fall sitta kvar! Sen ramlade jag av efter hindret, eller jag hoppade av för att jag tappade balansen. Sen efter att jag hade gjort ett galoppombyte så ramlade jag också av, Emilia lyckades få med båda vägringarna och båda avramlingarna så jag ska göra en film av det, eller jag ska göra en film av hela passet. 

Snart ska jag åka till stallet igen för att jag ska följa med Elin på en kurs och vara hästskötare på Fresa och sen filma och fota henne. Nu måste jag äta och göra iordning mig!


Oredigerad bild på Elin och Fresa från hoppträningen 11 mars.

Du har gjort mig starkare

Nothing without you

Jag är hemma från skolan idag, ont i huvudet, halsen och magen. Ska snart försöka plugga eftersom att vi har so prov imorgon. Har inte så mycket att skriva eftersom att det inte har hänt någonting, vi hörs när jag har något att säga!

Långritt med härliga tjejor!

Först tänkte jag bara skriva, GRATTIS ARHAMIZ PÅ 19 ÅRS DAGEN! Den firade vi med att rida ut med några tjejor från stallet på en långritt, jag lånade Cheetah. Det var riktigt roligt, speciellt att galoppera allihopa på en lång grässträcka, det gick så fort att man inte såg någonting för att det rann från ögonen. Riktigt mysigt var det i alla fall.
Imorgon är det nationella i kemi, ja KEMI.. Det ämnet som jag är absolut sämst på, nej usch det känns inte alls bra! Sen måste jag stanna i skolan för att komplettera förra kemikursen från IG, till G, det gör ju inte saken bättre att jag fick IG på förra kemikursen. Jaja, jag får väl hoppas på att det gå bra, nu ska jag försöka sova!

Tungan ♥

Du är det finaste jag har


Första hoppträningen

Hoppträningen idag gick jättebra! Jag är jättenöjd med min lilla gubbe, vi lyckades komma runt en bana som låg på ungefär 80 cm med ett riktigt bra flyt. Han vägrade några gånger, men det var mitt fel och sen tyckte han att det blev lite högt. Det gick bättre än jag trodde och nu är det bara att träna upp tekniken lite så kommer det bli jättebra! 


Lite om veckan

Bara för att den gå på repeat så får ni den istället för en bild.

Onsdag - Ridlektion på Stjärnholm, fick Sofus. Har aldrig gått bättre med honom så jag är jättenöjd!
Torsdag - Red Arhamiz på banan, han var helt hyper och kunde inte stå stilla, drog iväg i galopp och glömde helt bort att det var andra på banan också. Fast det är bara kul att känna att han är glad!
Fredag - Lånade Cheetah och red på banan, en riktigt pigg tjej som skrittar lika snabbt som Arhamiz travar, men hon var mysig. Jag rider henne gärna igen!
Lördag - Idag ska jag träffa Elin, men först så ska vi åka och hämta en hoppsadel som jag ska låna imorgon på hoppträningen. Sen är det ju melodifestivalen ikväll, om inte Ulrik eller Loreen vinner så kommer jag aldrig mer kolla på det, fast helst så ska ju Ulrik vinna!
Ha det bäst, jag bloggar senare. Lovar!

Lång dag i stallet


Red Arhamiz på banan, kände bara igenom honom lite hoppade ett jättelågt hinder för att träna på att han inte ska dra iväg efter som han har börjat göra, i alla fall när det är lågt. Efter några hopp gick det jättebra och han kunde öka och minska galoppen som jag ville. Nu taggar vi hoppträning på söndag!

Red även Fresa, Elin hjälpte mig lite och sa vad jag skulle göra när hon höll på. När jag väl fick veta vad jag skulle göra var det inte läskigt längre. Det var i alla fall jättekul att rida henne för Elin, men det var jobbigt!
Nu ska jag titta på One Tree Hill och sen sova!

Omogna jävel

Seriöst, vem fan är det som loggar in på min facebook och blogg!? Vad har du för problem, biaaaaatch.

Grattis världens underbaraste Justin ♥


IDAG FYLLER JUSTIN 18, still kidrauhl ♥
GRATTIS!

RSS 2.0