världens finaste ponny


favoritbild på favoritkillen ♥

var beredda på bildbomb!


nyårslöften

Jag skaaaaa bli bättre på att uppdatera, nästa år!!
Mina nyårslöften (för er som vill veta):
- bli bättre på att blogga
- bli nyttigare och börja träna
- sluta vara så lat
- göra saker, åka bort över dagen eller något
Det var väl det!


förlåt för dålig uppdatering, som vanligt

Jag är verkligen dålig på att uppdatera, jag ska bli bättre. Vad vill ni läsa om? Kommentera det så att jag får lite insperation!


vi blev som dom andra

tagen med min nya älskade canon eos 1100D ♥♥
 

Har haft en jättebra jul, fått massa fint! Har egentligen ingenting speciellt att berätta, men är det någon som vill se vad jag fick? För annars orkar jag inte lägga ner tid på att fota och redigera bilder som ingen vill se i alla fall, haha. Aja, nu ska jag städa och snart kommer love, byeeee!

GOD JUL ALLIHOPA!!

Ha en bra dag, god jul!!


dålig uppdateringen

Jag är dålig på att blogga, jag vet, men jag har haft mycket att göra nu innan jul, men nu är jag klar! Jag kan inte förstå att det är julafton imorgon, känns inte alls som det.. Vi hörs imorgon eller så, för jag har inget att berätta egentligen!


balansträning med glad häst

Idag bestämde jag och emilia att hon skulle longera arhamiz och jag satt på barbacka för att träna balansen, det gick ganska bra, har inte så bra balans så vi får fortsätta träna! Han tyckte att det var jätteroligt! Sen så jobbade jag honom lite, han hat blivit helt underbar att rida, åh vad jag älskar den ponnyn!


jag älskar dig, världens bästa

Jag vet att jag kan vara en idiot ibland och kanske säga saker jag inte menar, jag vet inte varför jag blir så. Jag älskar dig, förlåt.


ridpasset på banan

Ridpasset gick som sagt jättebra! Red barbacka och med westerntränset och han verkade tycka det var roligt. När han väl började jobba så kände jag hur han verkligen jobbade med hela kroppen, det känns verkligen att han har blivit mycket starkare, vilket även märks när han inte alls vill så han bara springer.. Aja, det gick i alla fall bättre än jag hade väntat mig, samlad och fin galopp, bara att jag fick till en samlad galopp gjorde mig riktigt chockad, men att han verkligen jobbade på också gjorde mig ännu mer chockad. Ser fram emot nästa dressyrträning, blir väl en snart för ingela hoppas jag!

 

i'm radioactive

Är på väg hem från stallet, ridningen gick hur bra som helst, det var längesen det kändes såhär bra! Skriver om själva passet när jag kommit hem och sitter vid datorn.
Kom på att jag har massa julklappar att köpa, så jag måste nog gå ner på stan tidigt imorgon och försöka hitta något till alla.


jag bloggar här också!

fotograferat av: mig kamera: nikon d5000 
jag har inga bilder, ska bli bättre på att fota!
 
Jag skulle bara säga att jag kommer börja blogga här igen, fast jag kommer inte sluta blogga på den andra, ska försöka hålla igång båda. Vill ni läsa om ridpass och så? Vill inte skriva om det i onödan om ingen ändå vill läsa, sen så tänkte jag ha en frågestund framöver också, men det får bli när det blir. Satt väldigt länge och fixade med designen och nu är jag äntligen klar, så vad tycker ni? Ha det gött!

bloggbyte!!

jag har glömt säga att jag har bytt blogg nu! KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL MIN OCH IDAS BLOGG!
 

Har haft en grym helg!

Har verkligen haft en grym helst på stockholm horse show med mamma, emilia och caroline! Har handlat en hel del saker, bilder kommer sen, jag ska lägga upp bilder från showerna sen också när jag har ork till det. Vi träffade peder, john och henrik på hotellet förresten, det var rätt coolt, men vi tog aldrig kort med henrik..


RSS 2.0