Skadad ponny

Fick ett sms av emilia att arhamiz antagligen har trampat på sig själv i hagen på ena bakbenet och att han var varm, men han hade inte visat något när hon longerade så det är nog ingen fara! Jag får titta imorgon hur det ser ut, men det går nog att rida då han inte hade visat något, men jag får ta det lugnt.
Hoppas bara att det inte blir värre!


Dressyrpasset på banan

Han har nog aldrig varit så bråkig som han var i början av passet, när jag skulle galoppera på långsidorna så ökade jag ett bar gånger först, sen så fick han för sig att ta i allt han hade, haha, huvudet var högt upp och det gick så fort att jag fick tårar i ögonen. Så höll han på en liten stund, vilket jag kan förstå eftersom att han har fått busa sig igenom förra veckan. Efter en stund så blev han riktigt fin, en fin samlad galopp och han tog i i varje steg och gav verkligen allt han hade, jag kunde i te låta bli att le, för den känslan jag fick var otrolig!
Idag har emilia honom, blir väl en uteritt eller bus på banan som vanligt! Sen så ska jag rida dressyr imorgon igen, träna övergångar, hoppas att jag kan få någon att filma, det var synd att ingen gjorde det igår!
Ni får en gammal bild på en rätt så omusklad arhamiz, det är sån skillnad på honom nu!


Veckoplanering

Måndag: Dressyr på banan, mest galopparbete, få honom att fokusera igen efter en vecka med bus och vila.
Tisdag: Emilia har honom.
Onsdag: Dressyr på banan, träna övergångar.
Torsdag: Rida ut, skritt och trav på vägarna.
Fredag: Longera på banan, inspänd, om jag får låna snodd/bus på banan.
Lördag: Dressyr på banan, trav och galopparbete, eventuellt med snodd.
Söndag: Emilia har honom.


this is real, this is me

Sitter på mitt rum och dricker te, skypar med love och tittar på one tree hill. Jag måste sova ganska tidigt idag, för imorgon ska jag till ögonkliniken klockan åtta, vet inte vad jag ska göra där men.


this is what makes us girls

Sitter i bilen på väg hem från ikea, jag och love följde med mamma och pappa för att göra något. Jag köpte kuddar, värmeljus och galgar, haha. Nu ska vi förbi biltema och köpa en höpåse som arhamiz ska ha i boxen, kanske hittar något mer. Ha det bra!


Snart åker jag till hästen

Vi har utsläppet idag, så vi åker snart ut. Vi gör klart allting idag, mockar och så, och jag ska ta en mysig uteritt på arhamiz hade jag tänkt. Vi ska ta det lugnt nu i en vecka eller så, med mysiga uteritter och bus på banan. Båda behöver en liten paus från dressyren då jag känner att vi blir tröttare och tröttare på det, så nu blir det bara bus och mys ett litet tag! Jag tar med kameran, men vi får se om det går att fota, det är så kallt, så nu åker termobyxorna på och massa, massa kläder under.


jag älskar er

Ni är dem bästa som finns, jag klarar mig inte utan er


Kan inte sova

Jag mår inte så bra, psykiskt, jag känner mig så dålig och värdelös. Jag börjar bli jävligt trött på att känna såhär, jag vill bara få känna mig tillräcklig och bra någon gång.


jag lever!

Har bara glömt att blogga haha


sitter i stallet

Arhamiz får vila idag, har sån jävla mensvärk så jag orkar knappt gå, då vet ni det!


nu ska jag lana med pojkvännen


Städa, rensa, stallet

Nu ska jag städa och rensa klart mitt rum, kanske göra om lite om jag orkar. Sen blir det stallet, tror att det blir en mysig uteritt i mörkret. Fast jag tror inte att den blir så mysig då jag är så mörkrädd att så fort det blåser till så flyger jag högt, men Arhamiz behöver komma ut och slippa kraven på banan.

 

Dressyr på Arhamiz 10-01-13

Dressyrpasset idag med snodd, gick super! Jag vet att jag har massa svagheter och att jag måste bli bättre på många saker, så snälla, inga kommentarer om att jag gör fel.


printscreens från videorna!

 

min ponny är grym

Red dressyr på banan, lånade stinas snodd och han verkar verkligen tycka om det! Elin filmade så det kommer video senare, även lite bilder kommer nog!


Ska förhoppningsvis träffa min barndomsvän

Idag ska nog elin följa med till stallet, ska bli jätteroligt eftersom att jo inte har träffats på hur länge som helst!
Jag skulle egentligen rida ut med emilia, men eftersom att elin ska med så blir det nog banan, men ja, vi höres!


FÖRLÅT!

Bloggen är kaos, jag råkade byta tema när jag skulle fixa en sak.. Men det gör inget för snart kommer det upp en ny design, ska börja med den nu så det kommer förhoppningsvis upp idag, men ni får leva med kaoset ett tag till, haha.

bli medlem du också

Vill du få fler besökare till din blogg? Bli medlem på blogstart så kommer statistiken höjas!


tittar på bästa serien

Jag är så glad att jag har fått love att tycka om one tree hill, så nu kan vi titta tillsammans! Fast när jag är ensam tittar på på dem nyare säsongerna, om nu undrade liksom. Men jag ska bli bättre på att blogga, lovar!
Brooke i oth: (<3<3)


så svåra beslut..

Det här med att jag växer, både på längden och inom ridningen, är inte alltid posetivt. Jag börjar växa ur honom, på båda sättet. Jag måste bestämma mig om jag ska ha kvar honom eller lämna tillbaka honom och leta efter en häst eller större ponny som jag kan komma vidare med. Det gör ont att tänka på det här, för jag kan inte tänka mig ett liv utan den underbara lilla ponnyn, men samtidigt så vill jag ju komma framåt och börja träna och tävla, inte bara på klubbnivå. Helst så skulle jag ju självklart ha kvar arhamiz och ha en till häst, men vi är ju inte precis rika så det kommer ju aldrig hända. Så jag måste välja hur jag ska göra, och det är fan inte lätt. Jag visste att det skulle bli svårt när det började närma sig att bestämma mig hur det skulle bli, men jag trodde aldrig att det skulle bli såhär svårt. Jag vet att jag någon gång inte kommer ha kvar honom, men jag vill inte förlora min bästa vän, han är verkligen det. Han får mig att skratta och le, när jag egentligen bara vill gråta, han finns liksom alltid där. 
Jag älskar min lilla ponny ♥

Jag har haft dem bästa tiderna med dig.

skulle bara säga att jag lever

Fick av älsklingen <3


Arhamiz njuter av att klia sig

Min lilla gulleponny ❤


testelitest

Hur har ditt 2012 varit? Jättedåligt och jättebra
Vad önskar du att du gjort mer? Träffat mina vänner.

Vad önskar du att du gjort mindre? Suttit instängd på mitt rum

Vem har du umgåts med mest? Emilia och love

Bästa minnet från 2012? Har många

Är det något du har saknat 2012 som du vill ha år 2013? Hmm, vet inte

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Ledsnare

Var det mest lugna hemmakvällar eller partykvällar? Party förfan, för mig själv i mitt rum

Vem/Vilka/Vad saknade du? Saknade många

Största misstaget? Micke..
Tror du att år 2013 kommer blir bättre? Ja

Vad gjorde dig riktigt glad i år? Jag fick kontakt med love igen

Har du några löften inför år 2013? Ja det har jag väl

Har du haft ett förhållande under 2012? Ja

Hur skulle du beskriva din stil 2012? Ellen :pppPPpppPpPPp

Vad ser du mest framemot med år 2013? jb, 1D, olly, sommarkvällar bland annat

En låt som påmminer dig om 2012? Fjortisdunk

Det bästa du har åstadkommit i år?: jag vet inte

Vad hoppas du inträffar 2013: tävla med arhamiz, kanske köpa en häst

;)))))


hemma hos pojkvännen

Är hemma hos pojkvännen och gör inget speciellt, skypar med emilia och lyssnar på musik. Tror att vi skulle kolla på sagan om ringen sen, aja vi höres!
GOTT NYTT ÅR FÖRRESTEN!!


RSS 2.0